Vă ținem la curent cu Explore Medicine TV

Picture1

Seara trecută am încheiat cu succes un eveniment drag nouă, care încununează truda de un an de zile a celor care au grijă de sănătatea noastră. În seara de 5 decembrie valorile din sănătate și-au dat întâlnire la Gala Sănătății unde au fost aplaudate și premiate.

Într-o atmosferă regală, la Palatul Parlamentului, peste 400 de personalități: medici, academicieni, oameni de afaceri, jurnalişti şi politicieni au trecut în revistă cele mai importante evenimente care au marcat anul 2012 în acest domeniu.

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Primăria sectorului 5, care a fost alături de noi în organizarea acestui minunat eveniment, demonstrând încă o dată aplecarea spre oameni prin aprecierea medicilor, a celor care salvează vieți.

Selecția a fost dificilă deoarece toți cei nominalizați au atins standarde înalte, dar juriul a decis caștigătorii fiecărei categorii de premiu după o analiză obiectivă a activității. Astfel, pe scenă au urcat încununați cu  lauri: prof. Eugen Brătucu (Premiul pentru cea mai dinamică societate medicală), Nadia Ulmeanu (Premiul pentru cea mai implicată asociație de pacienți), Cristian Moise (Premiul pentru cea mai activă asociație a studenților la medicină), Maria Dragota (Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate), prof. dr. Anca Dana Buzoianu (Premiul pentru implicare deosebită în activitatea didactică), conf. dr. Alexandru Irimie (Premiul pentru cel mai performant management medical), precum și prof. dr Florian Ioan Ștefan în calitate de “Chirurgul anului” și domnul conf. dr. Dumitru Orașeanu distins cu premiul “Pediatrul anului”.

La categoria de premii speciale Gala Sănătății au fost distinși următorii: acad. dr. Ioanel Sinescu (Premiul „Spirit inovator şi atitudine vizionară”), prof. dr Dragoș Stanciu (Premiul pentru „Performanţă în medicină”),  prof. dr. Florian Popa (Premiul pentru „Întreaga carieră medicală”), prof. Dr. Doina Pleșca (Premiul „Pasiune și devotament”), prof. dr. Mircea Gorgan (Premiul „Explore Medicine TV).

Pe aceeași scenă au urcat și oameni care nu au legatură directă cu medicina dar își fac meseria cu aceeași dăruire, oameni frumoși pentru că lucrează cu frumosul! În deschidere a cântat la flaut Andrada Caragea, Adina Buzatu a susținut o prezentare de ținute vestimentare bărbătești spre încântarea invitaților, Carmen Emanuela Popa a prezentat colecția de modă feminină „Somewhere over the rainbow”, urmând ca întregul eveniment să se încheie cu piesa „Natalis Domini” cântată de corul „Vox Medicalis” al studenților în medicină și farmacie. Pe parcursul întregului eveniment, Daniel Rădulescu a desenat o lucrare de grafică de mari dimensiuni ce reprezenta Palatul Parlamentului – gazda evenimentului nostru.

Gala Sănătății a fost un adevărat regal a cărei strălucire a adus în același loc elita sistemului de sănătate, precum și cea de educație medicală, alături de creatori și oameni politici, toți însuflețiți de bucuria prezenței la acest eveniment.

Mulțumim tuturor pentru participare și vă dăm întâlnire și în anul care urmează, tot în luna decembrie la Gala Sănătății, locul de întâlnire a valorilor din sănătate!

 

Citește și:

Câştigătorii Galei Sănătăţii, ediţia a IV-a 2012

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: